ONZE DIENSTEN

ONZE DIENSTEN

Nieuwbouw

Betreedt u een nieuwbouwhuis, maar bent u nog niet blij met alle opgeleverde aspecten van de woning? Wij van Pillekers Timmerwerken begrijpen dat en komen graag met een aanvullend advies en een plan voor de nieuwgebouwde woning
Lees meer

Renovatie

Een renovatie wordt vaak verward met een restauratie. Bij een renovatie gaat het om vernieuwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de keuken, het isoleren van muren, het vergroten van ruimtes door het samentrekken van kleinere ruimtes, het voorzien van dubbelglas en het plaatsen van pv-panelen op het dak.
Lees meer

Aanbouw

Wilt u uw woonruimte ruimer maken met een aanbouw? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van het type woning zijn er voldoende mogelijkheden om uw woning groter te maken.
Lees meer

Dakkapel

Een dakkapel laten plaatsen zorgt voor meer ruimte en licht in uw woning. Met een dakkapel maakt u namelijk van een zolderkamer een kantoor, badkamer, slaapkamer of een tweede huiskamer
Lees meer

Badkamer renovatie

Bij het renoveren van een badkamer komt heel wat kijken, maar dat nemen wij graag voor u uit handen. Samen met u bespreken wij uw wensen en maken daarna een plan van aanpak. Bij ons vindt u natuurlijk alles in 1. Wij zorgen voor de loodgieters, de tegelzetters en uiteraard voor het bijhorende materiaal.
Lees meer